Descoperă Secțiunea de Excelență a Elevilor: Locul în care talentele strălucesc și reușitele sunt sărbătorite! Aici, elevii noștri remarcabili vor fi prezentați cu mândrie, oferindu-ne o privire în lumea lor plină de realizări academice, artistice, sportive și științifice. Explorează poveștile lor de succes, află despre premii și distincții obținute și inspiră-te de la acești tineri excelenți care reprezintă viitorul nostru luminos. ​

Baciu Mitruț Elena - Premiul I_page-0001

Baciu Mitruț Elena-Ruxandra

Eleva Baciu Mitruț Elena-Ruxandra este pasionată de geografie, iar această pasiune se reflectă în modul său dedicat și entuziast de a se implica în concursurile școlare.

Dragostea ei pentru geografie este evidentă în modul în care studiază și înțelege interconexiunile complexe dintre aspectele naturale și umane ale lumii noastre. Ea este fascinată de diversitatea peisajelor, de climă, de procesele geologice și de impactul pe care acestea îl au asupra societății. Geografia este pentru ea o fereastră către lumea mare și o sursă de cunoaștere și inspirație.

Participarea la concursuri școlare de geografie a reprezentat o modalitate prin care Elena și-a putut demonstra cunoștințele și abilitățile dobândite în acest domeniu. Premiul I la concursul școlar de geografie „Terra de la povești la realitate” este o dovadă a dedicării și muncii sale asidue. Prin implicarea activă în pregătirea pentru concurs, ea a reușit să demonstreze nu numai cunoștințele solide, dar și abilitatea de a le aplica într-un mod creativ și integrat.

Obținerea mențiunii la concursul național „Terra” confirmă încă o dată pasiunea și talentul Elenei în domeniul geografiei. Această distincție recunoaște efortul și performanța sa într-o competiție cu participanți de înaltă calitate din întreaga țară. Mențiunea nu face altceva decât să ateste calitatea și abilitățile sale remarcabile în domeniul geografiei.

Eleva Baciu Mitruț Elena-Ruxandra este o sursă de inspirație pentru ceilalți elevi pasionați de geografie și demonstrează că prin perseverență, pasiune și munca susținută se pot obține rezultate remarcabile. 

Prin participarea la concursurile școlare de geografie și prin performanțele sale deosebite, ea reușește să contribuie la promovarea și aprecierea acestei discipline, inspirând și motivând alți elevi să își urmeze propriile pasiuni și să atingă excelența în domeniul lor de interes.

Translate »