Descoperă Secțiunea de Excelență a Elevilor: Locul în care talentele strălucesc și reușitele sunt sărbătorite! Aici, elevii noștri remarcabili vor fi prezentați cu mândrie, oferindu-ne o privire în lumea lor plină de realizări academice, artistice, sportive și științifice. Explorează poveștile lor de succes, află despre premii și distincții obținute și inspiră-te de la acești tineri excelenți care reprezintă viitorul nostru luminos. ​

Shotokan Karate este un stil de arte marțiale japoneze care a fost fondat de maestrul Gichin Funakoshi la începutul secolului al XX-lea. Acest stil se caracterizează prin tehnici puternice și precise, mișcări rapide și o abordare concentrată asupra kihon (fundamentele), kata (forme) și kumite (luptă).

Eleva Maria Dabu, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Siliștea Snagovului, face parte din Lotul Național de Karate SKDUN al Romaniei și a devenit un exemplu remarcabil al excelenței în Shotokan Karate, nu doar la nivel național, ci și internațional. Maria a început antrenamentele de karate la o vârstă fragedă și și-a manifestat pasiunea și talentul în mod constant.

b85b3b11-4af4-43d9-8079-46a1ea00defb
61af4d0c-4882-41a4-baba-2bc47840d787

Maria Dabu

Cu multă dăruire și disciplină, Maria a avansat rapid și a participat la numeroase competiții naționale și internaționale. La nivel național, ea a reușit să câștige numeroase medalii.

Remarcabil este faptul că Maria Dabu nu s-a oprit aici, ci și-a propus să se facă remarcată la nivel internațional. Ea a participat la competiții de prestigiu din diferite țări și a obținut rezultate notabile. Performanțele ei excepționale și abilitățile sale deosebite au adus onoruri și aplauze atât pentru ea, cât și pentru școala și comunitatea din Gruiu.

Campionatele și cupele mondiale sunt un bun exemplu de perseverență și ambiție. Maria a reușit să se facă remarcată în special prin tehnica ei impecabilă, spiritul competitiv și caracterul puternic. Este admirabilă dedicarea ei continuă pentru perfecționare și dorința de a-și depăși limitele în fiecare antrenament și competiție.

Prin determinarea ei și prin munca asiduă depusă, Maria Dabu a devenit un model de urmat pentru alți practicanți de karate. Numeroasele ei reușite atât la nivel național și internațional a adus prestigiu și recunoaștere școlii Gimnaziale Nr. 1 Gruiu și a inspirat alți tineri să își urmeze pasiunile și să depășească propriile limite.

Prin determinarea ei și prin munca asiduă depusă, Maria Dabu a devenit un model de urmat pentru alți practicanți de karate. Reușita ei la nivel național și internațional a adus prestigiu și recunoaștere școlii Gimnaziale Nr. 1 Gruiu și a inspirat alți tineri să își urmeze pasiunile și să depășească propriile limite.

18b43eb5-75ac-44ea-a710-811fc0828201
4bfdd062-9620-46f0-8802-5a77ac7a18be

Cupa Europeană - Slovenia

Campionatul Mondial - Cehia

Cupa Mondială - Serbia

Cupa Europei - Serbia

Campionatul Mondial - Italia

Competiții naționale (campionate, cupe)

Translate »