Cu pasiunea toamnei care bate în inimile noastre, vă facem cunoscut evenimentul atât de așteptat, Festivalul Dovleacului, apropiindu-se cu măreție și splendoare! În ziua de luni, 30 octombrie, centrul pitoresc al comunei Gruiu se va trezi la viață, începând cu ora 16:00, pregătit să ne încânte și să ne uimească prin frumusețea și farmecul său.

Un regal de imaginație și talent va deschide festivalul – expozițiile cu lucrările creative ale talentaților noștri elevi. Aceste capodopere vor transforma piața într-un colț al minunilor, pline de frumusețe și originalitate, cu scopul de a insufla magia toamnei în sufletele noastre.

Căutați rechizite școlare sau alte obiecte utile? Aici veți găsi o ocazie de aur pentru a vă umple ghiozdanele cu instrumentele necesare și a străbate acest univers al cunoașterii.

Știm cu toții că acasă avem obiecte, haine sau lucruri uitate în colțuri întunecate, care ar putea găsi o nouă viață. Festivalul Dovleacului oferă un tărâm de schimb sau vânzare pentru aceste obiecte care nu mai împodobesc viețile noastre, transformând astfel consumul într-o experiență sustenabilă.

Atelierele de pictură pe dovleci vor deschide porțile către magia creației, transformând dovlecii obișnuiți în opere vii de artă. Aceste capodopere autentice vor putea deveni parte din căminele noastre, ca mărturie a unei zile memorabile de toamnă.

Și bineînțeles, pentru a sărbători adevăratul gust al toamnei, ne vom răsfăța cu delicii culinare și veselie. Mesele vor fi înfrumusețate cu arome și bucate delicioase, în timp ce bucuria și râsetele vor încinge atmosfera.

Suntem nerăbdători să ne întâlnim la Festivalul Dovleacului, un tribut adus toamnei, creativității și spiritului comunității. Împreună vom crea amintări minunate în această zi specială!

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de splendoarea toamnei într-un eveniment de neuitat!

Leave a Comment