Cu mare bucurie și mândrie, vă aducem vestea extraordinară că elevii școlii noastre au luat parte la prestigiosul Festival Internațional al Filmului Ecologic, EcoFest România. Această călătorie în lumea filmului a fost una de neuitat, iar rezultatele noastre au fost cu adevărat remarcabile.
Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 Siliștea Snagovului au strălucit în fața tuturor, fiind preselectați pentru Marea Finală a festivalului. Momentul lor cinematografic a captivat inimile și mințile întregii audiențe, aducându-le aplauze și felicitări din partea organizatorilor, școlilor concurente, juraților și inspectorilor școlari prezenți. Prin creativitatea și pasiunea lor, au reușit să transmită mesajul important al protejării mediului înconjurător într-un mod memorabil.
Această realizare nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă și încurajarea neobosită a doamnei director și dedicarea cadrelor didactice care i-au ghidat și încurajat pe parcursul acestei călătorii remarcabile, care a reprezentat un far de inspirație pentru toți elevii noștri.
Suntem mândri de fiecare elev care a fost implicat în acest proiect și suntem recunoscători pentru sprijinul și încrederea părinților. Această experiență a adus școala noastră mai aproape de misiunea de a cultiva gândirea ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

 

Leave a Comment