Descoperă Secțiunea de Excelență a Elevilor: Locul în care talentele strălucesc și reușitele sunt sărbătorite! Aici, elevii noștri remarcabili vor fi prezentați cu mândrie, oferindu-ne o privire în lumea lor plină de realizări academice, artistice, sportive și științifice. Explorează poveștile lor de succes, află despre premii și distincții obținute și inspiră-te de la acești tineri excelenți care reprezintă viitorul nostru luminos. ​

IMG-20230605-WA0002
Screenshot_2024-03-18-21-54-22-250_com.miui.gallery

Matală Anthony Radu

Într-o lume în care sunetul devine poezie și clapele unui pian deschid porțile către un tărâm de vis, Tony – pe numele său complet, Matală Anthony Radu – se evidențiază ca o stea strălucitoare în constelația marilor muzicieni ai prezentului și viitorului. Născut într-o zi fermecată de 4 septembrie, în inima Brașovului, Tony a început călătoria sa artistică din umilele sale origini în comuna Gruiu, județul Ilfov, pentru a cuceri apoi scenele lumii cu talentul său nemărginit.

Încă de la cea mai fragedă vârstă, Tony a demonstrat un interes deosebit pentru lucruri dincolo de firescul copilăriei. Fascinat de fenomene extraterestre, religie, divinitate și misterele cosmosului, a pășit pe un drum unic, marcat de descoperiri remarcabile. Dar cea mai mare revelație a sa a fost atingerea clapelor unei orgi de jucărie, un moment magic care a transformat pentru totdeauna destinul acestui copil minunat. Progresând cu o viteză uimitoare, în fiecare lună avansând cât alți copii în șase, Tony și-a dedicat tot timpul și pasiunea pianului, abandonând orice altă jucărie în favoarea muzicii.

CITEȘTE MAI MULT

WhatsApp Image 2024-03-18 at 09.00.26 (2)
WhatsApp Image 2024-03-18 at 09.00.27 (1)

Dabu Ioana-Mirabela

   La Școala Gimnazială Nr. 3 Siliștea-Snagovului, sub atenta coordonare a doamnelor profesoare Călarașu Geanina și Avram Luminița se conturează pasiunea de a studia literatura limbii române, dar și dragostea pentru religia ortodoxă, prin talentul și dedicarea unei tinere eleve, Dabu Ioana-Mirabela, din clasa a VII-a. Acest articol nu este doar unul despre succes școlar, ci despre o pasiune profundă pentru limba și literatura română, care a propulsat-o către competiții naționale.

   Pe 2 iunie 2022, Ioana-Mirabela a cucerit etapa județeană a Olimpiadei de Limba și literatura română, obținând locul I, o realizare care nu doar că îi atestă măiestria lingvistică, dar și sensibilitatea și înțelegerea profundă a textelor literare. Acest succes i-a deschis poarta către etapa națională a Olimpiadei, desfășurată la Târgoviște, unde participarea ei a marcat-o ca pe o prezență valoroasă în peisajul olimpiadelor la nivel național.

CITEȘTE MAI MULT

b85b3b11-4af4-43d9-8079-46a1ea00defb
61af4d0c-4882-41a4-baba-2bc47840d787

Maria Dabu

Cu multă dăruire și disciplină, Maria a avansat rapid și a participat la numeroase competiții naționale și internaționale. La nivel național, ea a reușit să câștige numeroase medalii.

Remarcabil este faptul că Maria Dabu nu s-a oprit aici, ci și-a propus să se facă remarcată la nivel internațional. Ea a participat la competiții de prestigiu din diferite țări și a obținut rezultate notabile. Performanțele ei excepționale și abilitățile sale deosebite au adus onoruri și aplauze atât pentru ea, cât și pentru școala și comunitatea din Gruiu.

CITEȘTE MAI MULT

Baciu Mitruț Elena - Premiul I_page-0001
Baciu Mitruț Elena - Concurs Național_page-0001

Baciu Mitruț Elena-Ruxandra

Eleva Baciu Mitruț Elena-Ruxandra este pasionată de geografie, iar această pasiune se reflectă în modul său dedicat și entuziast de a se implica în concursurile școlare.

Dragostea ei pentru geografie este evidentă în modul în care studiază și înțelege interconexiunile complexe dintre aspectele naturale și umane ale lumii noastre. Ea este fascinată de diversitatea peisajelor, de climă, de procesele geologice și de impactul pe care acestea îl au asupra societății. Geografia este pentru ea o fereastră către lumea mare și o sursă de cunoaștere și inspirație.

Participarea la concursuri școlare de geografie a reprezentat o modalitate prin care Elena și-a putut demonstra cunoștințele și abilitățile dobândite în acest domeniu. Premiul I la concursul școlar de geografie „Terra de la povești la realitate” este o dovadă a dedicării și muncii sale asidue. Prin implicarea activă în pregătirea pentru concurs, ea a reușit să demonstreze nu numai cunoștințele solide, dar și abilitatea de a le aplica într-un mod creativ și integrat.

CITEȘTE MAI MULT

Translate »